Preview Mode Links will not work in preview mode

Omänskligt

Sep 24, 2017

Den här veckan pratar vi om det här fantastiskt svåra som är att lyssna på kroppens signaler! Hur gör man ens det? Varför är det viktigt och vad kan konsekvenserna bli av att skita i att kommunicera med sin kropp? 

Det är så lätt att fastna i en ond cirkel där man skjuter undan allt som kroppen signalerar...


Sep 17, 2017

Den här veckan provar vi ett nytt koncept i podden! Vi båda får så många mail från er med långa frågor, livsöden och sådant ni ber oss ta upp i podden.

Det är både svårt och hedrande att få det förtroendet eftersom det är allt annat än enkelt att ge svar. Vi känner oss begränsade i både tid och text...


Sep 10, 2017

I veckans avsnitt av vår podcast Omänskligt pratar vi om något som vi tror att nästan alla upplever, känner igen sig i, råkar ut för eller tampas med. Vi pratar om det här med att ta allting personligt och ständigt bli kränkt över saker och ting.

Hela grejen är jobbig, det är jobbigt att råka ut för det...


Sep 3, 2017

I veckans avsnitt pratar vi om prestationssamhället och vad det egentligen gör med oss. Hur länge kan man prestera på livets alla delar utan att gå sönder? Varför är ordet lagom så förbaskat utskällt när det egentligen är det finaste och snällaste ordet vi har?

Vi diskuterar hur en svag självkänsla i...