Preview Mode Links will not work in preview mode

Omänskligt

Oct 29, 2017

Den här veckan lyfter vi bland annat en fråga om hur man kan hantera all negativitet som kommer med en "själsdödande" chef och möte. Och en annan berättar om hur vårt avsnitt om självskadebeteende fick henne att inse att hon faktiskt självskadar sig själv och hur kan hon komma ur det.

Och hur hanterar man...


Oct 22, 2017

Vi är så glada över att ni tycker om avsnitten där vi lyfter era frågor! Vi får så många mail med långa frågor som vi gärna vill besvara men inte alltid har förmågan (eller tiden) att göra i text. Tack snälla för att ni delar med er!

Som vi skrivit tidigare så kanske vi inte alltid kommer med en konkret...


Oct 15, 2017

I det här avsnittet pratar vi om något som vi nämnt under tidigare avsnitt men inte gått in på djupare - Offerkoftan och offermentaliteten!

Vad är då en offerkofta? Hur hanterar man personer som bär en offerkofta?

Enkelt förklarat så beskriver vi en offerkofta som en person som upplever att allting drabbar...


Oct 8, 2017

För två veckor sedan slog vi till med ett nytt koncept där vi lyfter era frågor. Vi får så många mail med långa frågor som vi gärna vill besvara men inte alltid har förmågan (eller tiden) att göra i text. Eftersom ni är många som verkar gilla formatet så är veckans avsnitt i samma tema.

Vi kanske inte...


Oct 1, 2017

Den här veckan lyssnar vi på era önskemål och pratar om något som många hör av sig om - att börja leva igen efter utbrändhet. Det här är ett ämne som kräver många avsnitt till, men vi börjar här och lovar att fortsätta prata om det här i fler avsnitt. 

Sofia berättar om sina egna erfarenheter - hur...